Dostava

Dostava

Blago, naročeno v e-trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naročeno blago dostavljajo različne kurirske službe . Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava žive hrane, in ostalih naših produktov je na relaciji Dravograd-Velenje-Celje- Ljubljana - Grosuplje - Kranj - Posavec - Radovljica  vsakih 14dni brezplačna!!

Hrano dobavljamo iz tujine na vsakih 14 dni, tako je hrana sveža. Ne jemljemo na zalogo! Redne stranke nekaj dni pred dobavo žive hrane pokličemo in jih povprašamo za možno količino naročene hrane. O prevzemu se dogovorimo preko telefona!

 

Strošek dostave
Strošek dostave se izračuna na koncu (pri predogledu) naročila. Stroški dostave (preko transakcijskega računa) + obdelave se zaračunajo samo 2€ + pakiranje 3€ do zneska 50€, nad tem zneskom je poštnina brezplačna (velja samo za plačilo po predračunu)!


Dostava živali
Eksotičnih živali se ne pošilja po pošti! Možno je samo osebni prevzem, ali pa vam dostavimo žival mi, na vaš dom. Cena na kilometer je 0,2€. Računa se (Kranj-Vaš kraj - Kranj = ...km x 0,2€. 

Prevzemno mesto:

Planina 3, 4000 Kranj

Kontakt

Pokličite nas:
051/212-320
Pišite nam:
info@teraristika.si

Facebook